Η Fil-eco ι.κ.ε. ιδρύθηκε το 2007 και η έδρα της βρίσκεται στον Δήμο Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου 28 & Αναγεννήσεως 2). Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, της οποίας η 30χρονη εμπειρία στον τομέα Οικολογία – Περιβάλλον συνδυάζεται με την επιστημονική κατάρτιση.
Ανταποκρινόμενη στο αίτημα των καιρών –την ανακύκλωση– εγκαινίασε νέα επαγγελματική πορεία με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης του περιβάλλοντος.

Η Fil-eco ι.κ.ε. αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα εταιρείες από τον χώρο κατασκευής μηχανημάτων και εξοπλισμού για τη διαχείριση των στερεών και οργανικών αποβλήτων. Η κύρια δραστηριότητά της είναι η προμήθεια εξοπλισμού για την διαχείριση αυτή. Ανάμεσα στον εξοπλισμό είναι οι κάδοι συλλογής απορριμμάτων, ανακυκλώσιμων υλικών και οργανικών αποβλήτων, χωρητικότητας από 7 lt έως 1100 lt, οι κάδοι κομποστοποίησης για τον κήπο και για το μπαλκόνι, οι χάρτινοι κάδοι για την χωριστή συλλογή απορριμμάτων σε εσωτερικούς χώρους, οι κάδοι για την συλλογή μαγειρικών ελαίων.

Η εταιρεία προμηθεύει με τα προϊόντα της πολλούς Δήμους της χώρας, Φορείς Δημοσίου, Συνδέσμου Ο.Τ.Α., Νοσοκομεία. Η ανοδική πορεία της Fil-eco ι.κ.ε. οφείλεται στην επιλογή προϊόντων αξιόπιστων κατασκευαστικών οίκων και στην άψογη συνεργασία με όλους τους δημόσιους φορείς αλλά και ιδιώτες πελάτες.